Sugeng rawuh ing El Castillo

Hotel diwasa 16+

Panama Private Island Luxury Uwal

Mbukak maneh ing September

Sugeng rawuh ing El Castillo Boutique Luxury Hotel

Tamu asring nggambarake pengalaman bintang lima ing El Castillo minangka liburan paling apik sajrone urip. Revel ing omah gedhong mewah kita kanthi pemandangan segara sing paling nggumunake ing Costa Rica. Lounge ing blumbang cliffside apik kita madhep Pasifik kuwat. Nyenengi panganan lan koktail sing luar biasa. Nanging aja lali nyopot sepatu lan ing omah. Kita nelpon elegan kasual.

Milyar dolar

Ndeleng

Samudra View Rooms & Suites

El Castillo nawakake rong Suite Spa sing mewah, rong Suite Pemandangan Samudra, telung Kamar Pemandangan Samudra, Suite Pemilik rong kamar turu, lan siji Kamar Taman, sing saben duwe pemandangan sing nggumunake.

pengalaman

Keunggulan Kuliner

Castillo kang Pawon

Dina sampeyan diwiwiti kanthi sarapan gratis rong kursus sing luar biasa. Sajian pisanan yaiku woh-wohan lan yogurt sing paling seger. Saben dina kita nyedhiyakake sarapan khusus saka sak ndonya. Utawa, kita tansah duwe sarapan Americana utawa Tico. Menu sedina muput akeh masakan sing enak, kalebu cumi, hummus, lan salad. Sampeyan ora pengin kantun hamburger sing luar biasa kanthi pilihan daging sapi, pitik utawa vegetarian, disuguhake karo roti krasan lan gorengan sing dipotong tangan.

El Castillo Diatur

Petualangan

Serene Scenes & Wild Encounters

Ayo adhep-adhepan karo monyet howler. Soar liwat kanopi alas dening zipline. Snorkel karo penyu laut. Ora ketompo sesanti kanggo wektu ing Costa Rica, El Castillo gateway kanggo ngulandara sapisan ing-a-urip.

We offer macem-macem paket kegiatan tangan-kapilih kanggo sampeyan milih saka-kabeh pengalaman iso lali karo panuntun pengalamane utawa instruktur. Staff El Castillo bisa mbantu rencana kegiatan lan nggawe leladen kanggo sampeyan. Kanggo mesthekake kasedhiyan, disaranake pesenan sadurunge trip. 

Pulo Eksklusif

Langkawi

A limang menit numpak prau adoh

Diwiwiti karo ngimpi - Staff El Castillo padha captivated karo idea saka nyediakake pengalaman pantai pulo pribadi kanggo tamu hotel. Dina iki kasunyatan - Pantai Pulo Garza minangka numpak prau limang menit menyang pulo tropis sing durung berkembang langsung saka El Castillo. Lengkap karo kursi santai, papan perlindungan pring makeshift kanggo masak lan iyub-iyub, lan hammocks - kombinasi sampurna kanggo dina sampurna.

Apa sampeyan pengin

Ngaso?

Kamar Spa Pribadi sing Mewah

Nikmati perawatan spa ing kamar spa sing tenang. Apa sampeyan pengin santai sadurunge utawa sawise perawatan? Oasis taman kita nelpon.

We offer macem-macem pangobatan diterbitake dening profesional pengalamane ing setelan unparalleled.

Panggonan Ajaib Kanggo A

Wedding

SURGA KOWE BANGET

Pengalaman wedding ngimpi: Sunshine tanpa wates, petualangan alfresco, panganan sing apik banget, lan istirahat sing paling apik - ora ana sing luwih apik tinimbang "ndhuweni" El Castillo sajrone seminggu. Pesta pengantin sampeyan bakal swarga ing El Castillo nalika tamu sampeyan bisa nikmati keramahan Costa Rican sing ramah anggaran ing hotel sing apik banget, mung sawetara menit.

Bintang ing: